Přípravář /technolog svařování - zaškolení na pozici (35 - 38.000 Kč) - Brno-venkov

Zpět na nabídky práce Brno-venkov

Nabídka práce Přípravář /technolog svařování - zaškolení na pozici (35 - 38.000 Kč) - Brno-venkov

Ke dni 25.09.2025 nabízí Jobs Contact Personal, s.r.o. (Brno-venkov) volné pracovní místo na pozici Přípravář /technolog svařování - zaškolení na pozici (35 - 38.000 Kč) v obci Brno-venkov (okres Brno-venkov).
Nabídnutá mzda za plný úvazek je 35 000 až 38 000 Kč za měsíc . Tato nabídka volného pracovního místa byla na našem serveru naposledy aktualizována: 25. 9. 2025 .

Pracovní pozice:
Přípravář /technolog svařování - zaškolení na pozici (35 - 38.000 Kč)
Firma:
Jobs Contact Personal, s.r.o.
Místo práce:
Brno-venkov (Brno-venkov)
Úvazek:
Plný úvazek
Mzda:
35 000 až 38 000 Kč za měsíc
Požadované vzdělání:
Minimálně Středoškolské - maturita
Poslední aktualizace:
25. 9. 2025
Text nabídky:

Nabízíme

* pohyblivá pracovní doba
* smlouva na dobu neurčitou
* 5 týdnů dovolené
* příspěvek na stravování
* zaškolení na pozici
* firemní akce i během roku a další benefity
* lokalita Pohořelice a okolí

Požadujeme

* SŠ/VŠ -oborů strojírenství a strojírenská výroba - absolventa zaučíme !!!
* znalosti technologie svařování kovů (ze školy, praxe)
* orientace v normách a v technických podkladech pro svařování
* znalost kovových materiálů, jejich vlastnosti (např. tvrdost, pružnost, houževnatost aj.)
* ochota učit se

Pracovní náplň

I na zaučení... Budete navrhovat svařovací technologie a postupy pro svařování výrobků z kovů. Vhodné i pro kandidáta na zaučení s potřebnou znalostí pro obor. Dejte o sobě vědět !!!

* stanovování svařovací technologie a postupů svařování
* zajišťování technologických změn
* udržování a sledování norem a směrnic
* potřebná administrativa, vedení technické dokumentace

Kontaktní údaje

Zaměstnavatel:
Jobs Contact Personal, s.r.o.
Kontaktní osoba:
Petra Malcovská, +420 602 644 138

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace